Bestseller

Chleb żytni 500 g

Numer: 09018

Z najlepszej mąki żytniej, zwarty i wilgotny, z chrupiącą, posypaną mąką skórką.

 Żytnio-razowe

Chleb jest jedną spośród wielu rzeczy, które Polska ma najlepsze na świecie.

Nigdzie nie jest równie pyszny i pachnący, nigdzie nie słyszano o aż tylu odmianach pieczywa. W Piekarni Consonni wypiekamy chleby na zakwasie, pszenne, żytnie, razowe. Pieczemy małe ilości, każdy chleb wkładany do pieca ma swojego odbiorę, a wypiekamy wyłacznie w dniach WTOREK, CZWARTEK, SOBOTA. Wysyłki pieczywa realizowane poprzez sklep internetowy są możliwe wyłącznie w dniach wtorek, czwartek. W sobotę nie ma możliwości wysyłki. Zamówienia na pieczywo należy składać z jednodniowym wyprzedzeniem tzn. w poniedziałek do 12.00 - wtedy chleb będzie wysłany we wtorek, albo w srodę do 12.00 wtedy chleb będzie wysłany w czwartek.

Składniki: mąka żytnia 580, woda, mąka PSZENNA 750, melasa z cukru trzcinowego, sól, drożdże

Wartość odżywcza w 100g produktu: wartość energetyczna 857kJ/202kcal, Tłuszcz 1,00g, Kwasy tłuszczowe nasycone 0,23g, Węglowodany 42,60g, Cukry 1,30g, Błonnik 3,20g, Białko 4,00g, Sól 2,00g

Koszty wysyłki
Kurier

Przelew online 12 zł
Przelew tradycyjny 12 zł
Płatność przy odbiorze 15 zł

Odbiór osobisty

Przelew online 0 zł
Przelew tradycyjny 0 zł
Płatność przy odbiorze 0 zł

  • UWAGA!
    Ze względu na dbałość o jakość produktów dostarczanych naszym Klientom, w sklepie internetowym Consonni sprzedajemy tylko te produkty z oferty Consonni, których transport jest możliwy bez straty na jakości i smaku. Produkty wymagające chłodni: takie jak torty, ciasta, torciki i lody dowozi nasz kierowca do miast: Kraków, Warszawa, Łódź, Wrocław, Katowice oraz obszar Śląska - będą do odbioru w naszych lokalach firmowych.
  • Zamówienia na torty, ciasta, torciki należy składać w 3 dniowym wyprzedzeniem.
    Zamówienia do miast innych niż Częstochowa / Kamyk będzie możliwe od odbioru jedynie w dni: wtorek, czwartek i sobota. Zamówienia indywidualnie można dodatkowo konsultować pod numerem telefonu 660 505 416

Zobacz również

Nasze publikacje