Skórka pomarańczowa w czekoladzie 100 g

Numer: 11025

Skórka z sycylijskich pomarańczy w delikatnej belgijskiej czekoladzie.

 Czekolady

Czekoladę której bazą jest najlepszej jakości belgijski surowiec temperujemy, formujemy i ozdabiamy jak zawodowy rzemieślnik – pracą ludzkich rąk.

Nasze produkty czekoladowe wytwarzane są metodą tradycyjną, są starannie i elegancko zapakowane. Można wybierać pomiędzy różnego smaku bombonierkami, czekoladami, pralinkami i innymi słodkościami.

Składniki: kandyzowana skórka pomarańczowa 85% (skórka z pomarańczy, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy), czekolada deserowa (miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator lecytyna SOJOWA, naturalny aromat waniliowy)

Koszty wysyłki
Kurier

Przelew online 12 zł
Przelew tradycyjny 12 zł
Płatność przy odbiorze 15 zł

Odbiór osobisty

Przelew online 0 zł
Przelew tradycyjny 0 zł
Płatność przy odbiorze 0 zł

  • UWAGA!
    Ze względu na dbałość o jakość produktów dostarczanych naszym Klientom, w sklepie internetowym Consonni sprzedajemy tylko te produkty z oferty Consonni, których transport jest możliwy bez straty na jakości i smaku. Produkty wymagające chłodni: takie jak torty, ciasta, torciki i lody dowozi nasz kierowca do miast: Kraków, Warszawa, Łódź, Wrocław, Katowice oraz obszar Śląska - będą do odbioru w naszych lokalach firmowych.
  • Zamówienia na torty, ciasta, torciki należy składać w 3 dniowym wyprzedzeniem.
    Zamówienia do miast innych niż Częstochowa / Kamyk będzie możliwe od odbioru jedynie w dni: wtorek, czwartek i sobota. Zamówienia indywidualnie można dodatkowo konsultować pod numerem telefonu 660 505 416